Cos de cumparaturi

0 produs(e) - 0,00lei

Conditii generale

Preluare comenzi

Comenzile in sistemul en-gross se preaiu 24/24 de ore fie on-line pe site sau telefonic in intervalul 10.00-17.00, in zilele lucratoare, acestea fiind livrate in tremen de 24-48h de la receptia acesteia. Comenzile preluate in zilele de vineri vor fi livrate in zilele de luni lucratoare.

Timp de livrare

Fiecare produs afisat pe site are trecut disponibilitatea, astfel, produsele cu statusul " In stoc"- termen de livrare 24-48h , restul produselor au termenul de livrare precizat la disponibilitate. Pentru International timpii de livrare sunt specificati in mailul de confirmare a comenzii, functie de tara de destinatie.

Livrarea coletelor

Trimiterea coletelor se face prin intermediul serviciului de curier rapid TCE Holding sau GLS la nivel national. Se accepta livrarea coletului si prin furnizorii de servicii de curierat rapid contractati de catre client.. La nivel International livrarea coletelor se face prin DPD.

Costul livrarii

Costul livrarii in sistem engross este suportat, in totalitate de catre client atat la nivel national cat si international. Va fi facturat pe factura atunci cand clientul va solicita trimiterea prin curierii parteneri, cu exceptia livrarilor personale.

Conditii de plata

La nivel national marfa va fi achitata in sistem ramburs prin serviciul de curierat rapid, dar se accepta si plata avans prin cont bancar in contul  RO73BTRL03601202J01396XX- Banca Transilvania.  In acest caz costurie cu tranportul fiind reduse din cauza taxei de ramburs percepute de catre curierat. Pentru clientii care au incidente de refuz marfa la livrare sau intrazieri, amanare livrare se va percepe plata in avans a marfii.  Comenzile cu valoarea de peste 5000ron vor fi achitate prin virament bancar.

Pentru International se accepta plata prin virament bancar, PAYPALL, CREDIT CARD, toata marfa fiind livrata dupa receptia platii.

 

Pentru DISTRIBUITORI- pentru cei interesati in distributia marfii pe anumite judete va rugam a contacta direct la nr telefon 0745094389