Cos de cumparaturi

0 produs(e) - 0,00lei

Politica de confidentialitate

LumeaHainutelor.ro se angajeaza sa nu transmita datele personale ale utilizatorilor site-ului catre terti. Ne angajam sa le folosim numai in scopul stabilirii contactului cu clientii sai, informarii acestora asupra aspectelor legate de functionarea site-ului si a ofertelor acestuia, precum si livrarea coletelor a produselor comandate.

Compania va retine datele personale si le va folosi in scopul informarii utilizatorilor privind situatia contului de pe LumeaHainutelor.ro, privind evolutia si starea comenzilor, precum si in evaluarea produselor si serviciilor oferite. LumeaHainutelor.ro poate notifica utilizatorii privind ofertele curente prin newsletterul saptamanal, si poate trimite felicitari, cupoane cadou sau alte mesaje speciale.

LumeaHainutelor.ro nu promoveaza SPAM-ul. Orice utilizator care a furnizat explicit adresa sa de email pe site-ul LumeaHainutelor.ro poate opta pentru stergerea acesteia din baza noastra de date.
De asemenea, daca utilizatorii nu mai doresc sa primeasca newsletterul, se pot dezabona.

Pentru informare si suport, ne puteti contacta la adresa lumeahainutelor@gmail.com, iar pentru sesizari si reclamatii, la adresa sesizari@lumeahainutelor.ro