Cos de cumparaturi

0 produs(e) - 0,00lei

Termene si conditii Engros

NOTA:ACCEPTAM COMENZI ENGROSS DE MINIM 400RON+TVA.PENTRU ALTE DETALII FOLOSITI PAGINA DE CONTACT

1. Elemente Definitorii

Termenii si conditiile generale se vor aplica tuturor vanzarilor de bunuri si servicii de catre Denimo Grup SRL, prin intermediul magazinului virtual www.engross.lumeahainutelor.ro catre Cumparator si pot fi modificate numai cu acordul expres scris al ambelor parti.Astfel, urmatorii termeni vor insemna:

Cumparator - persoana fizica, persoana juridica, entitate non profit ce emite o Comanda.

Vanzator - societatea comerciala Denimo Grup SRL

Bunuri si Servicii - orice produs sau serviciu, inclusiv documentele si serviciile mentionate in Comanda, care urmeaza a fi furnizate de catre Vanzator, Cumparatorului.

Comanda - un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Vanzator si Cumparator prin care Vanzatorul este de acord sa livreze Bunurile si Serviciile si Cumparatorul este de acord sa primeasca aceste Bunuri si Servicii si sa faca plata acestora conform conditiilor de pe site.
Contract - o Comanda lansata de catre Cumparator si confirmata scris sau telefonic de catre Vanzator.
Drepturi de proprietate Intelectuala (in cele ce urmeaza DPI) - toate drepturile e-materiale cum ar fi know-how, dreptul de autor si drepturi in natura de autor, drepturile de baza de date, drepturi de proiectare, drepturi de model, patente, marci inregistrate si inregistrari ale numelor de domenii pentru oricare din cele de mai sus.

Specificatii - toate specificatiile si/sau descrierile Bunurilor si Serviciilor asa cum sunt precizate in Comanda.

2. Documente contractuale

Prin lansarea unei comenzi electronice sau telefonice pe site-ul anterior mentionat, Cumparatorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care Vanzatorul isi deruleaza operatiunile.
Comanda va fi compusa din urmatoarele documente, in ordinea importantei:

a. Comanda (impreuna cu mentiunile clare asupra datelor de livrare si facturare) si conditiile sale specifice
b. Specificatiile Cumparatorului (acolo unde este cazul)

c. Termeni si conditii

3. Facturare

Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in Comanda, public pe site.

Pretul afisat pe site este exprimat in moneda nationala RON, si nu contine TVA.

Vanzatorul va emite catre Cumparator o factura pentru Bunurile si Serviciile livrate, obligatia Cumparatorului fiind sa furnizeze toate informatiile corecte si reale necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare.

4.Responsabilitati
a.Livrare


 Vanzatorul se obliga sa expedieze Bunurile si Serviciile in sistem de curierat door-to-door catre Cumparator, prin exceptii de la sediul Vanzatorului.

Cumparatorul se obliga  a suporta cheltuielile de transport.

b. Transport – Ambalare

In afara de cazul in care este agreat de Vanzator si Cumparator diferit, Vanzatorul se descarca de riscurile si responsabilitatile asociate cu Bunurile si Serviciile in momentul predarii acestora catre societatea de curierat intern cu care Vanzatorul colaboreaza sau catre reprezentantul Cumparatorului.
Vanzatorul va asigura ambalarea corespunzatoare a Bunurilor si Serviciilor si va asigura transmiterea documentelor insotitoare.
Cumparatorul are obligatia de a suporta costul manipularii, transportului marfii pana la destinatie.

c. Plata

Cumparatorul va plati contravaloarea coletului in sistem RAMBURS  prin partenerii de curierat rapid contractati de catre societate, prin exceptii se accepta plata  direct in cont pentru, in avans pentru comenzile ce depasesc plafonul legal de incasari cash, sau conditie valbila pentru cumparatorii care au antecedente de neridicare, amanare colete.

Cumparatorul va suporta toate cheltuielile, comisioanele, spetele privind plata contravalorii facturii prin cont bancar.

5. Acceptare, Retur

Acceptarea va fi facuta atunci cand Bunurile si Serviciile sunt conforme cu caracteristicile mentionate in Comanda. In cazul in care Cumparatorul descopera ca Produsele livrate sau Serviciile furnizate nu sunt conforme specificatiilor, atunci Vanzatorul va aduce la conformitate Produsele. De asemenea, pentru produsele vandute si livrate Cumparatorul beneficiaza de returul produselor in 30 zile.

6. Transferul proprietatii

Proprietatea asupra Bunurilor si Serviciilor va fi transferate la momentul efectuarii platii din partea Cumparatorului in locatia indicata in comanda (intelegand prin livrare - semnarea de primire a documentului de transport furnizat de curier sau semnarea de primire pe factura fiscala in cazul livrarilor efectuate de personalul Vanzatorului).

7. Garantii

Toate drepturile de autor şi de proprietate industrială pentru produsele livrate de Vanzator trebuie să fie respectate necondiţionat.

Vanzatorul nu garantează că bunurile livrate nu încalcă drepturile intelectuale şi industriale de proprietate ale unei terţe părţi.

Vanzatorul garanteaza originalitatea si dreptul de comercializare a bunurilor si serviciilor comercializate.

8.Secretul comercial si Know-How

Fiecare parte contractanta se obliga sa nu divulge unei terte persoane sau sa nu foloseasca, cu exceptia situatilor impuse de acest contract, nici o informatie de natura confidentiala, ca de exemplu: informatii tehnice, comerciale, know-how, structura de pret, informatii administrative, informatii despre producator. Acesta interdictie îsi pastreaza valabilitatea si dupa încetarea prezentului contract pe perioada nelimitata. In caz contrar se vor percepe daune morale in cuantumul stabilitla data depistarii incalcarii articolului.

9. Forta Majora

Forta majora exonereaza de raspundere partea care o invoca, în conditiile legii, cu cerinta notificarii partenerului contractual în termen de 5 zile de la aparitie.

Orice eveniment independent de vointa partilor, imprevizibil, aparut dupa încheierea contractului si care împiedica partile sa execute total sau partial obligatiile contractuale, va fi considerat forta majora.

10. Raspundere

Vanzatorul nu poate fi responsabil pentru daune de orice fel pe care Cumparatorul sau oricare terta parte o poate suferi ca rezultat al indeplinirii de catre Vanzator a oricarei din obligatiile sale conform Comenzii si pentru daune care rezulta din utilizarea Bunurilor si Serviciilor dupa livrare si in special pentru pierderea produselor.

Vanzatorul va fi raspunzator in cazul in care sub-contractantii si/sau partenerii sai de orice fel implicati in executarea Comenzii nu indeplinesc oricare din obligatiile contractuale.

11.Diverse

Partile in contract vor fi considerate contractanti independenti si nici uneia din parti nu i se acorda dreptul sau autoritatea de a asuma sau crea orice obligatie pe seama sau in dauna celeilalte. Termenii si conditiile din acest contract inlocuiesc alte intelegeri anterioare scrise sau verbale, dintre Partile amintite, referitoare la subiectul prezentului Contract si nu pot fi modificate sau schimbate decat prin intelegere scrisa semnata de ambele parti.